Mikro-organismit ovat eläväisiä juomia, makeita ja terveellisiä. Ne valmistetaan probioottikulttuureja hyödyntäen, jolloin saadaan raikastava, hieman hiilihappoinen juoma, jossa on vähän kaloreita ja sokeria. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2 %. Se omaa jogurtin ominaisuudet bifidobakteerien kanssa ja on isotoninen raikastava juoma, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohappo- tai lisättyjen sokerien ja makeutusaineiden käytöstä. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus, ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri- ja taatelisiirapista, jotka laitetaan veteen, ja probioottikulttuurit kuluttavat niitä. Sitruunakoncentraatti antaa makua. Juoma on hieman hiilihappoinen (kaasu syntyy luonnollisesti tuotannossa, käymisen seurauksena). Elävät juomat, jotka eivät ole pastöroituja, sisältävät Lactococcus-, Lactobacillus- ja Bifidobacteria-lajeja.
Elävät mikroorganismit ovat juomia, makeita ja terveellisiä. Ne egiten dira probiotiko kulturak hartzituz, freskagarria, hieman hiilihapotettua, kaloria eta sokeri vähäisellä. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2%. Jogurtin ominaisuudet ovat bifidolla ja isotonisella virkistävällä juomalla, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohaposta tai lisätyistä sokereista ja makeutusaineista. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri sokerista ja taatelisiirapista, joita probioottiset kulttuurit kuluttavat. Sitruunapitoisuuden ansiosta maku on. Hiukan hiilihapotettu (tuotannossa luonnollisesti syntyvä kaasu, käymisen seurauksena). Elävät juomat, pastöroimattomat, sisältävät Lactococcus, Lactobacillus ja Bifidobacteria -lajeja. Yhdessä juomista on luonnollisia antioksidantteja (oliivi-polyfenolit) lisättäessä oliiviöljyä.
Elävät mikroorganismit ovat juomia, makeita ja terveellisiä. Ne egiten dira probiotiko kulturak hartzituz, freskagarria, hieman hiilihapotettua, kaloria eta sokeri vähäisellä. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2%. Jogurtin ominaisuudet ovat bifidolla ja isotonisella virkistävällä juomalla, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohaposta tai lisätyistä sokereista ja makeutusaineista. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri sokerista ja taatelisiirapista, joita probioottiset kulttuurit kuluttavat. Sitruunapitoisuuden ansiosta maku on. Hiukan hiilihapotettu (tuotannossa luonnollisesti syntyvä kaasu, käymisen seurauksena). Elävät juomat, pastöroimattomat, sisältävät Lactococcus, Lactobacillus ja Bifidobacteria -lajeja. Yhdessä juomista on luonnollisia antioksidantteja (oliivi-polyfenolit) lisättäessä oliiviöljyä.